WE LOVE BUDAPEST...

Felkerültünk Budapest gasztrotérképére! A We Love Budapest írt rólunk egy szuper cikket, amit itt tudtok elolvasni:  https://welovebudapest.com/cikk/2023/10/31/ejszakai-elet-rakoskeresztur-rakosmenti-serhaz-xvii-kerul...

Ajándékötletek a Rákosmenti Serháztól

Keressétek limitált kiadású palackozott söreinket a serházban! (0,75L)

DELÍRIUM - BELGA TRIPEL, 10%

Gazdagon malátázott világos, erős apátsági ale.

KOMLÓSRÉTES – PASTRY ALE, 5%

Egy almás-fahéjas sütemény ihlette desszertsör. Annyira finom, mint a nagyi rétese!

A KERESZTAPA – MILKSTOUT, 6%

Tejcukorral krémesített, Bourbon vaníliával ízesített, kávés/étcsokis jellegű angol fekete sör.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, kapható továbbá „a palackba zárt mézeskalács", a Betlehemi Csillag is.(CHRISTMAS ALE, 6% ) De a 6-os válogatásunk (serházas díszdobozban) is elérhető!

Szervusz serbusz!

Örömmel jelentjük, hogy elkészült a SERBUSZ, az igazi guruló Rákosmenti Guri Serház, amellyel egy régi nagy álmunk vált valóra és amely - reményeink szerint - a fesztiválok nagy kedvence lesz. 

APA-K NAPJA - SÖRFESZT A CSEKOBAN

Apák Napja alkalmából június 17-én (szombaton) családi sörfesztiválra invitál mindenkit a Rákosmenti Serház és a Csekovszky Árpád Művelődési Ház!
12:00 és 22:00 óta között a Cseko udvarán zenével (LIVE DJ SET a délutáni lounge-tól az esti elektronikáig), 4 féle kraft GURI sörrel, ízletes Papa Joe's BBQ hamburgerekkel, gyerekjátékokkal, sportsarokkal, na és persze remek hangulattal várunk mindenkit.
19 órától az ARONS Lang Cargo Co. ad koncertet.Gyertek, koccintsunk egy jó sörrel! :)
(A belépés ingyenes.)
FB esemény: https://www.facebook.com/events/7191380450879365/?ref=newsfeed

MIT HOZ 2023?

Jósok még nem vagyunk, de az fix, hogy a serház belső terét átalakítjuk, hamarosan több hely lesz bent leülni. A munkálatok várhatóan február végéig tartanak. Az átalakítás alatt is nyitva vagyunk, várunk benneteket!

Szereted a kávét?

Akkor van egy jó hírünk a számodra! Barista suliztunk és beújítottunk egy kávégépet, amivel már ilyen latte art-okat tudunk készíteni, legalábbis a Bettike tuti. Gyere, kóstold meg ezeket a szemet gyönyörködtető, kedélyjavító kávécsodákat!

BÉRELJ SÖRCSAPOT!

Születésnap, esküvő vagy "csak úgy"?
Bérlej mobil sörcsapot kedvenc Guri söreiddel a Rákosmenti Serháztól!
Lehetőségek: 1 vagy 2 karos mobil sörcsap, 30 vagy 50 literes hordókkal. Keress minket bizalommal a +36501034200 -ás telefonszámon!

LEPÉNNYEL JOBBAN CSÚSZIK!

Sajtos-sonkás, kemencés csirkemelles, kolbászos, chilis-marharagus, görög csirkés, fetás-spenótos,
szicíliai paradicsomos... Kóstoljátok meg a serházban az ELSŐ MAGYAR LEPÉNYES ínycsiklandozó és adalékmentes lepényeit! 

6-os pakk

Ismeritek a "6-os pakkunkat"? Ez egy exkluzív sörválogatás. 6 kiváló, különböző stílusú Guri sör 0,33-as üvegpalackokban és serházas papírrekeszben: Guri Meggyes, Melange, Keresztapa, Sztahanov, Detox, Delírium. A serházas rekeszbe, fél literes pillepalackokba váltogathattok más söröket is, ahogy nektek tetszik. Ajándéknak is telitalálat!